i'm more alive than you can imagine.

Shoooooo breeee!
Haha, näerå jag lever och frodas tänkte jag skriva men det gör jag EJ.
Jag har inte haft något att skriva om här, därför ni inte hört något ifrån mig.
Men jag mår bra och livet rullar i rätt riktning.
Dock har jag jobbat väldigt mycket i Juni. Både dag och natt faktiskt, så minsta lilla lediga tid har jag spenderat med människor jag tycker om eller så har jag valt att lägga mig i sängen och sova :P
Det som fortfarande är tråkigt är att jag inte vet vad jag ska skriva?
Jag jobbar, har fått lägenhetet som jag får nycklarna till på måndag, umgås med mina vänner, sprätter pengar, skrattar, pratar skit, träffar nytt folk, letar efter min dröm-man... Ni vet hur det är. Livet är hårt lixom..
eller? Näe, jag tycker inte det är hårt, dock stressigt och stundvis tråkigt (när jag måste agera vuxen till 110%)..
Annars kan jag faktiskt inte klaga över att jag blivit självständig, har fastanställning, eget lägenhet och alla dörrar är öppna för mig i framtiden. Jag tror jag har en plan ang min framtid.
Juste, glömde den intressanta informationen att jag ska börja rida igen, känner att jag måste göra något jag älskar. vilket är att vara i stallet och bara få glömma bort allt annat. Tänkte börja med 2 dgr/veckan och sen får jag se. Känner jag mig själv rätt kommer jag va i stallet så fort jag får tid över. Men det är nyttigt för mig.
Nu ska jag äta frukost!!
i DID like you, boy.

The time of my life!

Som många av er vet, är jag tillbaka hemma i Norrköping. Jag va så otroligt trött på att resa så jag sa upp mig helt enkelt och flyttade hem igen. Kan inte säga mer än att det känns underbart!
Och jag måste säga att jag har haft världens flyt de senaste 6 månaderna. Fick jobb och lägenhet i Göteborg på mindre än 1 månad, sa upp mig och kon hem utan några som helst framtida planer men hux-flux så fick jag en heltids tjänst igen och lägenhet är på g ! Känns för jävla underbart att allt bara, mer eller mindre löser sig själv! Jag måste erkänna att jag har haft riktigt tur!
Det bästa med allt det här är nog att jag mår bättre nu än vad jag gjort på väldigt länge, och då menar jag länge!!. Jag är självgående, helt fri från all påverkan utifrån, livet rullar i rätt riktning, ingen som klagar eller surar, jag lever livet helt enkelt! Vet att jag tidigare skrivit om stora beslut, att det är jobbigt osv men fan till och med det har sin charm just nu!
Framtiden ser ljus ut och jag är FRI SOM EN FÅGEL!! ;)
Caaaaao!


RSS 2.0