lazy day.

Idag har jag verkligen haft en riktigt lat-dag. Inte gjort ett skit och det har varit så jävla skönt.
Körde baby till resecentrum i morse, eller inte i morse men halv 1 sen åkte jag direkt till mamma i mjukis byxor och hood tröja, utan smink och med smutsigt hår.. så himla skönt att ha sånna här dagar ibland. När man verkligen inte gör någonting!
På onsdag ska jag & mami på Rihannas konsert, dock har jag precis läst att hon ställt in sin konsert i malmö så vi får väl se om hon ställer in dom i sthlm också.. riktigt illa i sånt fall, jag har sett fram emot hennes konsert sen mars och jag som avgudar hela henne!!!!!! Får hoppas att hon tillfriskningar till på onsdag!!
Helgen för övrigt har varit skit kul, det var en lyckad kväll i lördags på jobbet! Var kul att se att så många kom utklädda och verkligen gick in för det eftersom vi hade hållt på att pynta hela puls sen 13:00 på dagen!! var en sjukt lång dag!
Var på puls 14:00 och kom hem 05:00 och plus att man ställde om klockan en timme så kvällen blev ju 1 timme längre!! jag va såå jävla trött hela söndagen! och i natt låg jag och baby och kolla på film halva natten så jag är fortfarande sjukt trött.. tror att jag har slumrat till i soffan 3 ggr idag och jag ligger fortfarande och gäspar! men några avsnitt av the mentalist ska jag nog orka :)

 
hon är grym!


tears dont mean you're losing.

kan verkligen inte sova nu...

LILLEBROR 18 ÅR!!!

Igår fira vi lillebrors 18års dag! Sjukt lyckad kväll och idag mår man som man förtjänar.. Vissa mer än andra :p


cant sleep.

Jag ligger i sängen, inte så konstigt kanske. Har precis lagt på i telefon men känner att jag inte kan sova.
Alldeles för många tankar i mitt huvud och jag saknar en liten person.
whatever.
I helgen har jag jobbat,  både dag och natt. Puls som vanligt, stod i baren både fre & lör. och på dagarna har jag provjobbat på ett annat ställe. vart det är tänker jag inte säga nu eftersom inget är säkert än.
har inte bloggat speciellt bra senaste tiden för jag har inte så mkt att säga, vet inte riktigt vad jag ska skriva? gör inget speciellt på dagarna nu för tiden så där finns det inge roligt att berätta och sen finns det ju vissa saker jag inte vill dela med mig av i bloggen och resterande är bara lite små saker som jag inte kommer ihåg att blogga om.
men ska väl försöka bättra mig, har fått klagomål men här kmr lite bilder från serbien i somras!!
sen kanske jag ska försöka börja med att stänga ner datorn och hoppas på att jag somnar snart.
Morbror <3
En oförglömlig kväll..
fråga inte..
yesssss
ooops.
lilla jag & stora bagaget. <3

Best friends !


Today's


India..

När är det okej att tänka på sig själv utan att vara ego?


Älskar söndagar!

Ligger hemma hos mamma i hennes vardagsrum med filt och kollar på tv! Så himla skönt! Uppskattar verkligen söndagar! Det är verkligen en dag oftast utan måsten. Så himla skönt att bara ta det lugnt! Har jobbat hela helgen som vanligt. Körde mitt första bar pass igår också, var sjukt nervös innan och även i början men det släppte efter en stund och det gick bra hela kvällen! Skit kul va det! Nu börjar one tree Hill igen så nu måste jag sluta! Ha en skön söndag!
/F


Sunshine !


RSS 2.0