Jag älskar att vara envis!

Jag sitter i bilen nu påväg till jobbet och är så trött så ögonen snart stängs igen men jag känner en energi inom mig. En energi jag ska göra ngt bra av!
Jag är trött som satan, jag befinner mig 60 mil hemifrån, sover på hotell, bor i en resväska, umgås med helt främmande människor (än så länge), är på ett helt nytt jobb, har press på mig, har fått nya rutiner, har sjukt mkt nya utmaningar och jag kan faktiskt säga att det bara gör så att jag vill kämpa ännu mer! Jag får en kick typ, även fast jag saknar er där hemma så är det här något helt nytt, jag går i arbetskläder från 9-20 varje dag och är någon helt annan stans och har helt andra saker att tänka på! Men fan vad taggad jag blir! Sen är jag arg också, skit arg faktiskt men det gör bara att jag vill kämpa ännu mer. Jag vill klara det här, jag KAN klara det här!!! / F


Fulla dagar!!!

Ligger i hotellsängen nu och ska precis rega ett sälj, dock inte mitt men jag fick det. Hahaha alltid nått :p ikv har vi spelat laserdome med alla som är här i sundsvall plus cheferna! Sjukt jävla kul!!!!! Men vi alla blev hela svettiga! Helt sjukt vad dålig kondis jag har! Efter det åkte vi till hotellet och lämnade bilarna och sen promenerade vi till olearys där vi åt lite mat sen hem igen. Jag är helt slut! Ligger här ny duschad, trött och slö men måste föna och platta håret, så jävla jobbigt!!! Vilket i-lands problem!!!! :p näe nu ska jag fixa till håret! Puss /F


Like à flower

Visst blev mina EGNA naglar fina? Det är viktig att poängtera att det är mina och inga lösnaglar!!


Mot Sundsvall !!

Sitter på tåget nu, påväg till Sthlm för att sen möta upp Ida på 3:s huvudkontor sen tar vi bilen till sundsvall där vi ska jobba i veckan! Det pirrar lite i magen faktiskt, imorgon är min första arbetsdag !! Önskar mig själv lycka till!!! Haha. Den här helgen har gått sjukt fort. Kom hem ganska sent från Sthlm i fredags så jag hann bara äta och byta om sen var det dags att börja jobba på puls igen. I lördags gjorde jag inte så mkt på dagen men sen på kvällen var jag på konsert och idag har jag bara legat och gosat med baby hela morgonen sen åkte jag med mamma och fixa naglarna och den var det dags att packa och äta och här sitter jag igen, på tåget bort från Norrköping. Känns som jag precis satt här påväg till Sthlm även fast det var en hel vecka sen jag satt här. Tiden går så sjukt fort!! Nu ska jag vila lite, har en lång väg på vägarna sen när jag kmr till Sthlm.. Vi ska nämligen köra 40 mil sen innan vi är i Sundsvall! / F


look of today !

Idag var det utbildning som stod på schemat som vanligt, vi fick sitta med och lyssna på telefon försäljarna en timme för att höra mer hur det kan låta vid sälj så man kan plocka lite av varje, både det bra och det dåliga!
Efter utbildningen gick jag & amandra direkt till hotell rummet. Hon gick och träna och jag gick igenom lite abonemang och sånt. När hon kom tillbaka gjorde vi lite mat och satt och prata, ytterst mysigt!
Sen har vi inte gjort så mkt mer, förberett och för sängen och lite sånt. Himla mysigt att dela hotell rum med henne, vi verkligen ger och tar från varandra.. eller jag måste väl erkänna att jag lär mig nog mer av henne än hon av mig. Hon tränar, tar hand om sin kropp och kan typ allt om sånt som är bra för kropp och själ! Om jag säger sådär: Hon bytte om till träningskläder medans jag la mig i soffan... Vi åkte ner till receptionen tillsammans (hon gick till gymmet och jag satte mig och  tog en cig..) lite skillnad på oss men jag har fått lite lärdom av henne.
igår låg vi i sängen och hon gjorde protein pudding till oss två till kvällsmat och jag kan faktiskt inte klaga. Det luktade muffins smet och smakade mint chocklad!
Medans hon kanske dricker något nyttigt och sockerfritt dricker jag det mest onyttiga man kan välja.. eller tex när vi tar bort sminket och sånt.. jag tar en servett och gnuggar bort sminket sen är jag klar, medans amanda gör rent det med massa olika produkter. Med andra ord, vi är väldigt olika, men samtidigt lika på många andra sätt, vet inte hur många gånger vi råkat ut för "telepati" haha. Hon tar hand om sig själv och sin kropp från topp till tå medans jag gör väldigt mycket lite halv-dant. Samtidigt så kommer vi väldigt bra överens!
Egentligen ville jag bara säga att jag är glad att jag lärde känna henne!! Go människa!!
.
.
Medans hon svettades på gymmet agerade jag lite fjortis och tog kort på mig själv... hahahaha lite skämt o sido.

/F

pudel !

Nu ligger jag i sängen igen, har iof legat här en stund. Jag & Amanda ligger här bredvid varandra på varsin data.
Idag var det såklart utbildning igen, gick lika bra idag som igår men det var lite jobbigare att gå upp idag än igår dock. Efter utbildning åkte vi in till stan för att kolla lite i butiker, amanda köpte på sig en hel del fint men jag skippa att shoppa idag. Var och kolla löshår bara för det har jag nog bestämt mig för att jag ska lägga i så jag tänkte köpa håret här i sthlm för det är så mycket billigare än att köpa hemma i norrköping men jag lägger i det hemma.
Idag har vi haft en ganska mysig dag, en tur in till stan sen påväg hem gick vi in på ica maxi och handla lite kycklig, keso, avokado och lite annat gott sen gick vi hem hit till hotellet och åt. Efter det har vi bara tagit det lugnt, duschat och sånt. jag har även fixat mitt hår efter amandas tips så nu kan jag lova att jag fick fram varenda lock jag har i hela huvudet. ser ut so en pudel! men det blir nog bra till i morgon!
Imorgon är det utbildning igen och säljteknik står på schemat! det är svårare än vad man tror att sälja, om man inte vill va den där säljaren som bara tvingar på kunden mamma produkter lr tjänster vill säga!
Näe nu ska jag nog lägga ner datorn och släcka lampan när som.
God natt / F

Nice !

Hotel room.


3action !

God kväll!
Varit en fullspäckad men rolig dag idag här i stockholm! Har mycket att lära och mycket att ta in om 3 och alla abonemang och tjänster men fan vad kul det är!
kom hit med tåget igår och världens fjärilar i magen, en blandad känsla mellan nervositet och även så sjukt taggad!
Kom väl till hotellet vid 8, jätte fint hotell och jätte nära 3:s huvudkontor där utbildningen är varje dag mellan 09:00-17:00. Ligger för närvarande i sängen och har lagt undan alla papper och ska snart släcka lampan innan det är dags att sova för att kliva upp halv 8 i morgon och köra hela dagen igen! Imorgon ska även jag & amanda på stan efter utbildningen och kika lite i butikerna, känner ju som ett måste när vi ändå är här!
Nej nu säger jag god natt, lägger in bilder på hotellet från mobilen för jag har inga bilder här på datorn, så ska ni få se hur fint rummet är, dom skulle lika gärna kunna lägga oss på ett vandrar hem eftersom vi bara är här på utbildning!
Natti Natti / F

Pack my bag, please

Ligger fortfarande i sängen, helt slut! Jobbade i natt och som tur är var det ngt att göra, till skillnad från igår!! Ska alldeles strax gå upp och börja packa min väska lite smått eftersom jag åker till Sthlm i kväll och stannar till fredag! Det var allt för nu, puss!


Te amo, he said to me..

Ikväll är det idol mys med mamma! I onsdags var det en lugn utgång för mig och min vapendragare bortsätt all drama. Det var inte skit tråkigt men vi brukar ha mkt roligare tillsammans.. Men men, känner mig mätt på utgång nu för ett tag framöver.. Ikväll är jag ledig, vilket känns helt konstigt.. Det tråkigaste är att jag hade kunnat jobba, tog ledigt av en anledning men det blev inte av.. Men jag ska väl inte klaga antar jag, kanske är bra att jag lägger mig ganska skapligt idag för i morgon på dagen har jag en del att fixa.. Måste inhandla lite saker inför vecka som kommer sen jobbar jag lördag natt och åker till Stockholm på söndag eftermiddag/kväll och stanna där till på fredag eftersom jag har utbildning så dom har bokat hotell till mig så jag har närmare utbildningen och slipper pendla varje dag! Så jag har lite att fixa inför det!! Jag är sjukt jävla taggad!!! Trodde aldrig jag skulle få jobbet så jag fattar det nog inte riktigt än. Men det ska bli jävligt kul! Har dock en tuff vecka framför mig med utbildning från 9-17 varje dag! Men det ska nog gå bra! Nu ska jag kolla idol! Ha en mysig kväll! PUSS


Confetti baby


Jag hjärta dig

Bilden är tagen i somras och får mig att tänka tillbaka på sommaren... Jag älskar sommaren, eller man kan nog säga att jag avgudar sommaren! Finns absolut INGENTING som är bra med vintern och även hösten.. Våren är okej när det börjar bli varmt men annars är det inget att ha! Denna sommar spenderades med mina bästa i hela världen och jag njöt av varenda sekund solen kom fram och varenda kväll det fortfarande var ljust ute och man bara kunde sitta på en uteservering! Maximal njutning! Dagen idag har iaf spenderats med mina två favoriter Emma och mille! Vi va hemma hos mamma och hade det mysigt sen blev det även en liten sväng till maxi där vi inhandlade lite nödvändigheter! Skönaste kommentarerna från mille idag... Nr 1 när vi sa att vi skulle åka till maxi säger han spontant "mamma det är väl där man kan köpa mamma-saker?" (alltså kläder till Emma) hahahaha!!! Kommentar nr 2 kom inne på kicks när vi står vid hårfärgerna och mille greppar en blond hårfärg och säger glatt till Emma "MAMMA det här är likadan svart färg som jag har" (både hans hårfärg och förpackningen med hårfärg var krit vit!!) vi fick oss verkligen ett gott skratt! Ni två är mina fina favoriter! Och hjärtat på bilden har btw Emma gjort i somras när vi va på hennes land en vecka och njöt av isoleringen åt helvete ute i skogen!


3 is a magic number!

Nu kan jag med lycka dela med mig av min goda nyhet jag väcktes av i morse! Jag fick jobbet som jag var på intervju på i Sthlm i tisdags!! Blev sjukt jävla glad och ännu gladare blev jag när jag fick veta att jag var den enda dom anställde av alla 8, även fast dom hade plats för alla så tyckte dom att jag var mest passande, BÄST med andra ord! Så nu snart är jag säljare på 3!!!! Helt sjukt känns det eftersom jag berättade i förra inlägget som jag btw såg att det hade kommit upp idag men det skulle varit igår! Jag hade ju inga förväntningar lr förhoppningar. intervjuerna och övningarna var tuffa och dom ställde mig mot väggen många ggr... Men tydligen så gjorde jag det jävligt bra!!! Ska bli så sjukt jävla kul för jobbet i sig verkar så kul och givande! Så på söndag kväll åker jag upp till Sthlm och tar in på hotell för att ha närmare till huvudkontoret där vi har utbildning hela veckan! Jag känner mig så fruktansvärt taggad!!! Helt sinnessjukt!! Haha oj vad jag låter jobbig nu men efter att ha gått hemma sen jag tog studenten och inte dragit tummen ur röven någon gång på riktigt för att få ett jobb utöver det jag redan har (iof ville jag vara ledig lite efter studenten) lr vad jag ska göra i livet så bara helt plötsligt dyker det här upp och allt går som en dans på rosor!!!!
Jag måste medge att jag är nöjd med mig själv!!


Leather

Igår var en lång dag, jag var på arbetsintervju i Sthlm som tog 3,5 timmar! Sjukt lång! Åkte hemifrån 11 på morgonen och kom hem vid 7 igår kväll var helt slut och hade så mkt tankar i huvudet så inatt kan jag lova att jag sov som en liten björnunge! Än så länge har jag inte gjort ngt speciellt och så kmr nog dagen fortsätta, ska till ner till Hugo vid 6 för möte sen får jag se. Hoppas på att jag får jobbet som jag var på arbetsintervju på, skulle nog va sjukt kul! Jag sökte det helt och hållet av en slump i torsdags natt och på fredag morgon väcks jag av att den personalansvarige från företaget ringer mig och frågar om jag vill komma på intervju i Sthlm på tisdag! Blev skit glad för som jag trodde var det väldigt många som hade sökt jobbet, ungefär 400 personer och 8 av alla 400 hade dom kallat in för intervju och så var jag en av dom 8! Känns lite kul eftersom jag inte alla hade några varken förhoppningar lr förväntningar på att någon skulle ringa mig! Men men, får se hur det går här näst, dom skulle höra av sig oavsett om man fått jobbet lr inte inom några dagar! Får jag det så berättar jag självklart mer! :) nu ska jag äta mammas pannkakor, finns inget godare!!!!!


Gud gåva till ..... MIG!

Hur underbar är inte denna lilla varelse? Han må vara Guds gåva till mammorna (Emma) men jag säger att han är Guds gåva till mig! :) världens bästa lilla kille!


Volim te !


Like a princesssssss!

Inatt sov jag som en liten prinsessa bredvid min baby, till skillnad från natten mellan fre-lör då jag drömde mardrömmar hela natten! Tror jag vaknade 5 ggr på 3 timmar och till sist var jag så rädd när jag vakna så jag var tvungen att skicka sms till mamma! Haha heeeelt sjuka drömmar! Men inte inatt, för i natt var det lika mysigt och underbart som vanligt! Älskar känslan när jag vaknar till av att han lägger sina armar omkring mig lr när jag kryper in i hans varma famn! Guld värt!
Men men.. Ligger för tillfället och funderar på vad jag ska göra med mitt hår.. Jag älskar min hårfärg just nu men jag märkte nu när jag börjar få utväxt att det inte räcker med att lägga i en röd toning i botten för det händer inget eftersom jag är så mörk i botten.. Resten av mitt hår är ju avfärgat innan jag la i rött men jag tänker inte avfärga hela jävla botten varje gång jag ska ta bort min utväxt för att sen lägga i en röd... Då gör jag mig helt klart mörk igen, även fast jag helst vill va röd som jag är nu.. Ngn som har nått tips om hur jag kan lösa mitt problem?? Aja, onödigt info kanske men men :)


Hurtigt!

Nu är det långpromenad med familjen som gäller! Mysigt!!!


We found love in a....

Idag har jag umgåtts med baby hela dagen. Vi vakna vid 2 men låg kvar och kramades till halv 4, fööör skönt! Efter det körde jag honom till busshållsplatsen och nu är jag hemma hos mamma och myser! Har btw, världens skönaste tröja på mig! Aldrig haft på mig något liknande och sämre blir det inte när det är Rihanna på bilden! Börjar få lite huvudvärk känner jag nu, kanske ska ta en Ipren och bädda ner mig med filt och varm chocklad!! Mums!!!


Slööö

Dagen idag har inte varit speciellt händelserik.. Jag är helt slö i kroppen och förkylningen släpper inte! Hatar att vara sjuk, finns inget jobbigare än att ligga och inte göra någonting, jag blir bara mer och mer rastlös men har ingen ork för att göra något.. Baby kom i morse och la sig bredvid mig när jag låg och sov, tror inte det finns ngt mysigare! Ikväll är jag sugen på film och godis!!! Egentligen skulle jag verkligen VERKLIGEN behöva städa hemma men jag har ingen ork till det heller.. Men får nog ta tag i det imorgon, samt tvättstugan... Fan så tråkigt det är, men något som måste göras! Jaja, ointressant fakta men ni får ha en trevlig kväll! :*


You you you n' me !

Ligger i soffan och håller på att somna, är så sjukt trött. Tror nog det blir en nap med min lilla vovve som ligger här bredvid mig och myser!! Jobbade igår natt som vanligt och jobbar inatt igen, fast idag är en sån dag jag absolut inte har lust att jobba, håller på att bli sjuk också.. Är helt hängig, hostar, ont i halsen, ingen röst som vanligt och ont i halsen.... Skulle bara vilja vara hemma med mjukis kläder, äta massa onyttigt och kolla på film.. Men icke sa nicke, jobba var det! Men först, powernap! Skulle va snäppet bättre om min käraste låg här bredvid mig... <3


mother & doughter.

idag blir en mamma-dotter dag, alltid lika underbart! Jag älskar att umgås med min mamma!
Hon är så fruktansvärt underbar!


RSS 2.0