Good news!

Jag har lite goda nyheter som jag skulle vilja dela med mig av men tyvärr väljer jag att vänta med dom! Det finns tillochmed 2 alternativ eller 2 ljusa dörrar att välja mellan men än så länge säger jag ingenting..
Ligger för övrigt i sängen hos mamma och kan inte sova, är i nkpg nu och stannar här till tisdag eller onsdag.. Sene kommer jag till helgen igen :) krm va här i nkpg mer och mer eftersom jag ska börja jobba extra på puls igen! Jag har saknat det sjukt mkt och då tänkte jag "varför inte?" dom helgerna jag är ledig från vanliga jobbet :) inte för att jag rent ekonomiskt måste ha ett extra jobb men jag tkr det är så sjukt kul och de där små extra slantarna blir bara ett litet plus!
Nu ska jag ta värktabletter och se om jag kanske kan somna om, har ganska ont nu...
Puss!


I did it!


WORD


Hoppas hoppas hoppas!!!!

Jag går på hel-spänn nu för massa olika saker, många saker eller besked som sker och ska göras rätt och som mamma säger "Felicia nu gör du allt det här i RÄTT ORDNING" så fruktansvärt tråkigt men så jävla vuxet! Booooooring... men så jävla bra det här kan bli, allt hamnar på plats igen, dock ska jag inte ta ut någon lycka i förskott men jag ber till Gud om han finns att jag ska få turen jag behöver!
Utöver besked och beslut har jag ett beslut jag redan tagit och som sker nästa vecka... Läskigt... Mycket nytt nu igen men det är spännande! Jag är faktiskt lite rädd men det här blir bra, jävligt bra!!!
Nu ska jag sova, min klocka var ställd på 05:15 imorse och jag kom från jobbet halv 8! Nu är det faktiskt läggdags, tro't eller ej. God natt mina kära!


Mums!

När man kommer hem till mamma möts man av nygjorda pannkakor!!!! Underbart! <3


Kvällens kläder


Work!


Right or wrong?

Tennis penis!
Jag ligger hemma i soffan och känner inte för att röra mig här ifrån faktiskt.. Igår var en dag utan stopp, samlade riktigt många hemmfru-poäng och jag måste säga att det fan inte är speciellt kul.. Men måste göras!
Idag är sista dagen jag är ledig, åker till Örebro ikv för att jobba 1 dag sen åker vi tillbaka igen och kör resten av veckan här i Gbg!!
Btw, jag måste erkänna att jag har hemlängtan nu faktiskt... Saknar att vara 5 min ifrån mina vänner som jag tidigare träffade varje dag, det var så enkelt att bara slå en signal och sen sätta sig i bilen och 3 min senare är jag med mina bästa vänner.. Ibland känns det som att jag missar så mkt av vardagen där hemma, inte för att den är speciell men jag saknar att bara vara i närheten... Det var länge sen jag hade hemlängtan på det här sättet... Okej att jag har saknat min familj och sånt men nu saknar jag hela vardagen.. Lite svårt att förklara! Jag pratar ju med mina vänner varje dag från nkpg men det är inte samma sak.. Men men.. Så är det väl antar jag.. Jag är inte depp eller nått sånt, jag bara saknar det helt enkelt. Svårare än så är det inte!
Nu ska jag fortsätta måla naglarna, var bara tvungen att ventilera mig lite..
http://m.youtube.com/watch?v=nmY2mvpwg38

RSS 2.0