home sweet home!!

nu är jag äntligen hemma. Som vissa vet var jag i oslo i helgen och alla vet nog vad som har hänt där. Tänkte berätta om hur MIN helg var där. Mitt i smeten, mitt i krigszonen och hur det var att se allt med egna ögon.
Det som har hänt där är så hemsk att det inte finns ord som räcker till.
För tillfället kan jag bara ägna alla mina tankar åt norge och till alla som är drabbade.
Hela min historia kommer nog upp här ikv.
hej så länge.

På vift

Jag befinner mig just nu någon annanstans. Sitter på en bänk helt själv, lyssnar på musik och funderar. Mycket som snurrar i mitt huvud och egentlign vill jag bara skriva allt som händer inom och runt omkring mig. Jag står inför val i mitt liv som kommer göra ont, som kan förändra en del och jag funderar på vad jag ska göra i framtiden. Kvar i Norrköping ska jag inte vara hela mitt liv, jag vill se mer än fräcka fröken, spårvagnar och puls. Ena dagen känner jag mig redo att lämna allt men andra dagen är jag mer tveksam. Det är mycket som snurrar och känslorna är blandade, musiken gör för tillfället tankarna ännu djupare. Jag vet inte, men musik kan påverka mig otroligt mycket. Åt alla håll. Just nu känner jag en blandning av förvirring och lycka. Konstig kombination. Men samtidigt som magen kan pirra till lite när jag tänker på vissa saker så har jag en förvirring där inne någonstans. Mycket har hänt sen årsskiftet, saker jag verkligen inte ens kunde tänka skulle hända mig och nu när jag sitter här och inser att jag tog mig igenom allt, det jag aldrig trodde skulle hända mig. I mina hörlurar nu spelas zeljko joksimovic - supermen. En låt som kan väcka alla sinnets känslor inom mig, på samma gång. Nej nu ska jag sluta skriva, innan jag skriver för mycket. Jag ska fortsätta min resa nu! Ha det så bra så länge!! PUSS!

you're my boooooooomerang.


SLEEEEP!

jag borde sova.

världens bästa!

Världens bästa hund.

kill me!

JAG VILL SOOOOVA! jag fattar inte varför jag är så sjuuuukt trött!?? iof sover jag dåligt på nätterna och har vänt på dygnet sen jag började jobba nattklubb så mkt som jag gör nu, men det är kul! Roligast har vi efter stängning tror jag, när vi städar och allt det där! hahahaha.
jag ligger fortfarande i sängen, vaknade precis typ. eller jag har vaknat en gång innan men råkade somna om. Min kära kusin ringde nyss och fråga om jag var vaken för hon kommer snart så jag måste skynda mig lite, hade tänkt vara klar tills hon kommer men det kommer jag definitivt inte vara eftersom jag inte har kommit någonstans än. så seg jag är!
Ikväll/inatt är det jobb igen :) Men faktiskt är jag ledig nästa helg för då åker jag iväg. Enda helgen jag är ledig på hela juli, men vad konstigt det kommer kännas att inte jobba på en hel helg!! haha :P
men men, nu måste jag kliva ur sängen och hoppa in i duschen.
Jag saknar så mycket just nu, så många personer... både stora och små.

Lyckligaste dagen i mitt liv.

Är hemma hos mamma nu, tänkte ta tillfället i akt att lägga upp massa bilder från studenten och lite sånt, etersom min bror agera fotograf nästan hela dagen och under min studentvecka så är alla bilder på hans dator .
VARNING, MÅNGA BILDER TALAR SITT EGET SPRÅK!!!!!!! MEN DET BJUDER JAG PÅ.


precis hem kommen från student-fotbollen


också precis hem kommen från student-fotbollen.. jag har världens bästa hund. HAHAHAHA!


Vodka/redbul....


Mamma & kusin påväg till min student


Lyckan går inte att beskriva!!!


......


30,000 bilder...


Jag & Ellinor


Jag & Ena


jag & bästa kompis


gustaf, jag & theo


Jag & kusin


Pappa, bror, mamma & jag! <3


Jag & fikret


Ellinor, kusin, emma & jag.


Kusin-ligan!


FLAK!


FLAK!!


skåååååål!


glad och ...


<3


Ellinor & emma-gull


<3


<3


<3


HAHA!

Det där får räcka för nu. Har suttit ett bra tag nu. Internet dog lite då och då och jag har kollat igenom 800 bilder.
Förstå att det pirrade av lycka i magen bara jag kollade på alla bilder från min student.. Det var nog den bästa dagen i hela mitt liv. Alla jag älskar var runt omkring mig, lika glada som jag var! Har nog aldrig känt sådan lycka i hela mitt liv. Blir helt varm inombords bara jag tänker på det. Finns lite fler bilder som togs under natten men dom skippar jag nog. :)

Jag älskar er alla! Men ett speciellt tack och extra mycket kärlek vill jag ge till min mamma. Ingenting i mitt liv hade varit såhär sjukt bra utan henne! Volim te najvise na svetu.




in bed

Ligger i sängen nu och kan inte riktigt sova.. Egentligen borde jag verkligen sova för jag har vänt på dygnet helt och hållet. kan aldrig somna innan 2 på natten och sen vaknar jag 2 dagen efter.. Ibland önskar man att man hade dag-jobb också så att man var tvungen att gå och lägga sig tidigt.
men men.. idag har jag inte gjort så mkt, legat hemma hos mamma och bara tagit det lugnt, var nere på hugo och bowla ett tag sen nu på kvällen har jag bara legat och kollat på film.
Så sjukt tråkigt om dagarna så fort det är såhär dåligt väder. När det är sol kan man åtminstone bara ute men vafan ska man göra ute när det regnar? inte en kotte någonstans och alla bara klagar.. vilket jag också gör iof haha..
Men snart är det slut på klagandet för inom ganska kort åker jag till serbien och när jag kolla vädert där nu visar det 37 härliga grader och sol!!! SÅ UNDERBART!
nej nu ska jag nog försöka sova iaf. Vi hööööörs :) laku noc! <3

заувек

Du är guld värd. Du är min bästa vän. Jag älskar dig.

sum


last night out

igår var det utgång på schemat, var en helt okej kväll faktiskt.. dock lite jobbiga lokaler. Lyckligtvis kan jag säga att jag idag inte alls mår som jag förtjänar! jag mår as bra! :D
Försöker lägga im bilderna på datorn men det går inte så jätte bra.. Det går inte att öppna bilder på datorn står det.. Måste uppdatera programmet eller använda mig av något annat program står det.. fattar nada men det är jävligt irriterande för jag har massa bilder på kameran som jag måste få över på datan!!! jävla skit!
aja, ska försöka lite till sen ger jag upp så får mamma eller någon hjälpa mig.
ha det bra så länge! :) puss

I'm leaving soon.


Vi gör det enkelt, jag bytte blogg!



Mycket har hänt den här senaste perioden. Jag har tagit studenten, träffat nya människor och fått nytt jobb bla.
Det är sommar! eller iaf svensk sommar, men snart lämnar jag nog Sverige för ett tag, vet inte hur länge jag är borta eftersom jag inte har någon skola att komma tillbaka till kan jag vara borta lite längre. Känns verkligen som att jag måste komma bort här ifrån..
Det känns lite konstigt att blogga igen men jag kommer nog in i det snart igen. Tänkte lägga upp bilder från studenten och massa annat så fort jag har lagt över alla bilder på datan från alla kameror jag har använt under denna sommar. Men det kommer. Och Martina måste fixa min blogg också haha.
Sitter just nu på mitt RENA vardagsrumms golv (jag har storstädat hela min lägenhet idag)... Behövdes verkligen en storstädning men jag har inte varit hemma så mkt på sista tiden så jag skyller på det! :)
Nej nu tänkte jag gå ner till mamma :) Hörs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0