tankar och funderingar..

Jag har inte hunnit tänka, jag har inte velat tänka.. men nu tvingas jag mer eller mindre till det.. Jag insåg väl att när all stress försvann så kom tankarna. Jag har så mycket blandade känslor, jag är så jävla glad samtidigt som jag är rädd.. jag längtar efter framtiden, jag vill se vad den har att erbjuda för jag är säker på att det är bra! samtidigt som jag saknar det gamla..
Jag orkar inte skriva mer, orkar inte försöka sätta ord på allt och blotta hela min själ här just nu..
En hel veckas jobb väntar så jag måste packa nu.
Ha de bra.

egoooo booooost!

Nu kör jag GÖTEBORG!

.

.


sorry för att min spegel är suddig :)

Good life!

Nu börjar "the good life"! Inget kan bli fel, inget kan komma i min väg! JAG ÄLSKAR'T!!!!!!


GÖÖÖÖÖÖTEBOOOORG!!!!!!!!!

IDAG ÅKER JAG HEEEEM!! :D


23/1-2012

Kul liv jag har på akuten idag...


Im leaving..

Jag kan inte skriva ett enda ord just nu som beskriver mina känslor.


Nedostajes mi..

Jag har världens bästa vänner!!! <3


.....


Laku noc !

DYNG TRÖTT! God natt


Tuesday!

Ligger i soffan hos mamma och väntar på att naglarna ska torka.. Håller på att fixa och trivs lite med dom.. Som alltid!
Idag har jag packat mer lr mindre hela dagen. Inte långt kvar nu men har mycket att stå i och det känns som att tiden inte alls räcker till.. Men jag får helt enkelt lösa det! Imorgon är det jobb som står på schemat igen, all in!!
Näe, nu ska jag väl försöka fortsätta med naglar.. Kul inlägg? Nooot!
Whatever / Felicia


Sista utgången..

<3


Fredag den 13 januari 2012 !

Fredag den 13e? Otur? Njaa, det är väl så man säger men fan så fel det är! Idag var min tur dag, en dag som betyder så fruktansvärt mycket, en dag som förändrat mitt liv mer eller mindre, den dagen då min nya framtid börjar!
Jag har egentligen lust att bara släppa fram allt klar språk till er, lägga varenda kort på bordet och berätta precis allt som hänt och son KOMMER hända!
Vissa frågar mig hur jag vågar medans andra bara skriker "go for it"... Jag själv har aldrig ställt frågan till mig själv "vågar jag?" varför skulle jag göra det så länge jag inte förlorar något på det? Visst kan jag nog påstå att det är ganska vågat men jag antar att det är det livet går ut på. Att vidga sina vyer och ta för sig av varenda goda chans man får. Man kommer inte långt i livet om man springer i samma jävla hamsterhjul och hoppas på att det en dag ska stanna så man kan kliva av i säkerhet, ibland måste man se utanför boxen för att komma någonstans här i livet, eller i alla fall komma längre än till ruta ett... Jag ser absolut ingenting negativt i det här, tvärtom... Jag har aldrig sett så mkt positivt i något som det här.. Jag förstår det inte riktigt själv, allt har gått så fort och jag måste nog erkänna att jag har flugit fram lite på en räkmacka de senaste månaderna men jag kan inget annat att älska det.
"you create your own destiny"..
God natt!


Over and out!

Förbjuden frukt eller? ;)


11/1-12

Sitter med bästis nu på Hugo och gör absolut ingenting.. Vad finns det att göra i den här tråkiga stan?? Kan någon komma med ett förslag kanske? Så sjukt tråkigt och jag är på sämsta humöret idag, blandat med ett pirr i magen om vad som komma skall... Mkt som händer nu och jag hinner inte riktigt tänka, men jag gillar't! Att tänka är överskattat ska jag märkt! KÖR BARA!
Puss puss


Snart halv 2...

Ligger fortfarande i sängen.. Vaknade för ganska länge sen men har verkligen ingen lust att gå upp. Känslan när
Man bara vill ligga kvar i sängen hela dagen utan några måsten! Jag har absolut inga måsten idag så varför ska jag gå upp? Känner nog att jag fort som satan måste ändra inställning för dagen om det här ska bli en dag som någon ens vill va i närheten av mig...
Aaae, antar väl att det är dags att gå upp i alla fall... Ska hoppa in i en varm dusch! Puss puss


Great!!!!!

Då vet jag, nu fortsätter jag!


wiiiiiierd


!!!!


Freeeedag!!!

Äntligen fredag!! Inte för att det spelar mig någon större roll för jag börjar ändå jobba i morgon 9.30... Men sen är jag ledig i några dagar :) dagarna bara rullar förbi och tiden går så jävla fort! Snart är det mitten på januari och jag börjar känna stress... Mycket som ska göras denna månad och jag har inte kommit speciellt långt men jag jobbar på det! Det löser sig tillslut! Nu är jag så hungrig så jag dör tror jag, dags att äta något! Jag saknar mys-kvällar!!
Puss / F


förlåt !

Hej!
Det här va riktigt länge sen jag satt vid datorn och blogga...
Jag har verkligen haft fullt upp de senaste veckorna. Det är sjuuuuukt mycket som händer nu!
Jag har inte varit hemma spec mkt de senaste veckorna knappt..
Jobbade i sthlm på mellandagarna sen åkte jag hem och på nyårsafton var jag först i göteborg och sen åkte jag till sthlm för att fira nyår där och dagen efter åkte jag hem och i förregår åkte jag upp till sthlm igen för vi hade möte på huvudkontoret ang en ny grej på 3 och så kom jag hem igår kväll igen. Nu kommer jag dock bo hemma ett tag eftersom jag ska jobba i butik i Linköping hela januari.. Sen får vi se vad som händer...
eller rättare sagt ni får se vad som händer, jag vet redan men jag vill inte säga nägot i förväg eftersom att bara hälften är klart än så länge..
Något stort kommer ske iaf efter januari, det är väl det enda jag vill säga just nu, berättar allt när allt är klart!
Nu ska jag göra något att äta sen mysa ner mig i soffan!
Pusss så länge!

New year !


RSS 2.0