Happiness !!

Jag är så lycklig just nu så ibland känns det som att jag ska spricka!! Allting går åt rätt håll och mina underbara vänner och min älskade familj gör mina dagar till dom bästa!!
Och ännu bättre, imorgon ska jag hämta killen i mitt liv från dagis!! Vi ska ha en mysdag och göra allt han tkr är kul!! Att en sån liten människa som inte ens är min egen (missförstå mig rätt) kan göra mig så otroligt glad är heeeeelt sjukt!! Han kommer utan tvekan stå för alla skratt och all glädje i morgon!!
Felicias favorit som jag säger!!!
Innan hämtningen från dagis ska jag och Mathilda en sväng till Linköping på återbesök, ska bli spännande! Men måste dock upp ganska tidigt men men, sen väntar ju trots allt det bästa jag vet, Millian!!
Nu är det läggdags snart, ha det bra haters!


Det här med stora beslut.

Känns som att stora beslut är det enda jag tar nu för tiden.. Stora förändringar och viktiga beslut.. Vissa svårare och jobbigare än andra.. Men det här kommer bli bra, det kommer bli underbart!
Jag känner personligen hur mycket jag har växt som människa det senaste halvåret, jag är fortfarande Felicia lixom, men absolut inte som jag va förut. Andra saker är viktiga nu och jag tänker på ett annat sätt. Sen om det är för att jag varit tvungen eller för att jag helt spelar ingen roll. Men jag känner verkligen hur jag har vuxit som person! Och jag älskar det samtidigt som jag ibland hatar att man helt plötsligt kastas in i vuxenlivet där allt inte är frid och fröjd men det har sina underbara stunder också! ibland njuter man av att man själv tar alla beslut utan någon annans påverkan och viss stunder önskar jag att någon annan kunde ta alla beslut ist för mig.
Men åter igen FAN va bra det här kommer bli! Fjärilarna flyger omkring i magen och hela jag luktar lycka!!!!!!!!!
Nu kom nervositeten in i kroppen också, JAG BARA ÄLSKAR DET HÄR!


RSS 2.0