sick...

Fortfarande sjuk och helt sänkt.. orkar varken tänka lr agera.
sängen är min bästa vän just nu, medans solen skiner ute på dagarna måste jag ligga under täcket och hosta.. jag orkar inte va sjuk längre..

..you know IT..

biiiitch.

God morgon!
Ligger i sängen och önskar att jag också fick njuta av de fina vädret eller tillochmed jobba!
Så jävla tråkigt att ligga hemm och va sjuk.. har absolut ingen röst kvar alls och feber till och från.
Jag som hade klarat mig ganska bra från alla sjukdomar denna vinter... trodde jag! Och där fick jag för att jag stolt som satan sa det till mamma här om dagen.. näe nu ligger jag här och är heeeelt täppt i bihålorna och tycker synd om mig själv... haha. Medlidande någon?
Jag orkar inte ens skriva mer, ska försöka sova ist.
byeeeeeee

Told ya !

Jag älskar att vara hemma hos mamma och bli bortskämd! Min mamma är världens bästa människa, allt hon säger är så klokt, hon är så smart och hon vet allt. Jag avgudar dig!


ovanför avenyn bor en tjej.

God morgon!
Jag är vaken tidigt som vanligt, men jag ska INTE gå upp ur sängen än! Tänkte ligga kvar här och kollar på en film innan tvättstugan kallar... som alltid, varje söndag! Sen ska jag även gå och sola, har ett solarium typ mitt emot mitt hus! Perfekt ju!
Dock har jag ingen aning om vad jag ska äta idag, jag vet inte ens vad jag är sugen på.. Tror fan den blir nudlar och wook eller så blir det något annat.. ingen aning!
I veckan har jag varit i full gång på som vanligt och åkt runt i halva sverige känns det som. Först jobbade jag i Jönköping, sen åkte jag till örebro i 3 dgr... och till sist åkte jag ner och jobbade i malmö EN dag! Men det var sjukt kul!
Denna vecka blir inte en sekund lugnare, tvärtom! Men där emot kmr jag va i gbg hela nästa vecka och jobba, vilket känns jävligt skönt för då kommer man alltid hem och slippet bo i en väska!
Tänkte lägga ut lite bilder på lägenheten men det är långt ifrån klart, inga tavlor är uppe, inga mattor och lite av möblerna är bara tillfälligt! Men ni får ju iaf en lite bild av hur den ser ut.
Ni får gärna kommentera mer, inte för att jag bloggar så ofta men det är för att ni inte kommenterar! ;) inge kul då.

v-rum.



kök, absolut inte klart än!!!



"sko-delen" av klädkammaren.. :)


från klädkammaren och ut till min lilla "kläd och smink atelje" haha.


....

sovrum.


sovrum!

Sådär, nu har ni sett lite bilder iaf.. Det kommer bättre men det där får räcka så länge!
Nu ska jag kolla på film.
PUSS!

10/2-12

God kväll!
Det är fredag kväll men jag ligger redan i sängen.. Jobbar i morgon och jag är sjukt trött så det är lika bra att lägga sig tidigt.. Det var riktigt kul idag på jobbet, as mycket folk överallt , det var ett bra tryck och alla var på strålande humör! För övrigt gick det helt okej, men vill uppnå bättre resultat i morgon! Det är ju lööööördag!!
imorgon har vi en betald all inclusive after-work eftersom att vårt/mitt team vann en tävling! Utan tvekan är vi helt klart bäst, och det bevisar vi gång på gång!!
Känns helt okej att ligga här själv i gbg just nu och titta upp i stjärnorna, dom få jag ser iaf! (Jag har snedtak med fönster i taket så jag ser rakt upp i himlen när jag ligger i sängen) ganska charmigt!
Hela min lägenhet är ganska charmig, lite udda men väldigt mysig!
Kan lägga upp lite bilder sen när jag är klar med allting så ni andra får ta del av min lilla lya precis vid avenyn! :)
Juste! Jag var ju ledig ons-tors och besökte norrköping som bjöd på mycket skratt och en helt okej utgång. Hade nog inte varit värt det om det inte va för mina underbara vänner som jag inte träffar så mkt längre.. :(
Men annars var det 2 mysiga dygn i norrköping! Jag märker hur jag uppskattar allt som förr var "vardag" mycket mer nu när hela min vardag är ändrad och ingenting är som förut.
okej visst, det händer inte så mycket i norrköping och jag missar ingenting viktigt men ändå så uppskattar jag allt som finns där, mycket mer nu när jag kommer dit än när jag bodde där.. Oj shit, det där kändes konstigt att skriva men det är ju så det är och jag vänjer mig säkert så småning om att jag bor någon helt annanstans!
Göteborg är en jätte mysig och fin stad, trots att den är stor MEN fyfan för att köra bil här... Jag blir galen och alla svordomar jag kan kommer ur min mun samtidigt, väldigt ofta när jag sitter bakom ratten.. men jag vänjer mig väl vid det också..
btw, om någon ville veta så bygger liseberg en ny karusell? jag bor ju ganska nära liseberg och åker förbi där nästan varje gång jag ska någonstans och jag har konstaterat att bygget går ganska snabbt! får se vad det blir, lär ju hänga där lite mer i sommar än vad jag har gjort under hela mitt liv..
Nu snackar jag om helt ointressanta saker, jag vet. men fingrarna bara flyger över tangentbordet och jag vet inte riktigt vart jag ska stoppa.. Kan ju iaf lägga alla kort på bordet och berätta allt som hänt de senaste månaderna.
I november 2011 fick jag jobb på 3action som det då hette. Jag fick en heltidstjänst som säljare. Alltså en sån där "jobbig säljare" som inte står i butik. Tro det eller ej, men en sjukt rolig tid i mitt liv, aldrig lärt känna så mycket härligt folk på så kort tid tidigare. I alla fall, jag jobbade i 1,5 veckor innan vi alla som jobbade på 3action blev uppsagda eftersom att den sälj kanalen skulle läggas ner. Under mina, sammanlagda 3 veckor på action såg mitt schema ut såhär: sundsvall-stockholm-norrköping-stockholm-malmö-trelleborg-stockholm-HEM! alltså man jobbade 3 veckor i streck (mån-sön) och reste runt i hela sverige sen var man ledig 6 dgr och sen jobba igen.
Eftersom att jag blev uppsagd, eller arbetsbefriad som det heter på finare språk fick jag lite panik och visste inte riktigt vad jag skulle göra sen så jag kollade om det fanns andra möjligheter på 3, men det såg ganska mörkt ut tyckte jag eftersom att jag inte bodde i sthlm där dom har sitt huvudkontor.
I samma veva som vi blev uppsagda blev vi informerade om att något nytt skulle starta (3event). 3event skulle vara en blandning mellan 3action och vanligt butiksjobb ungefär.
Alla fick "söka" tjänsten men platserna var få. ganska kört, tänkte jag.
Personal ansvarig eller vad jag nu ska kalla honom ringde upp alla som tidigare jobbat på action och hade en liten form av telefonintervju men inte fan trodde jag att turen var på min sida då jag inte alls hade jobbat längre.. fanns ju folk som hade jobbat längre än mig som var mkt mer erfarna än vad jag var.
MEN jag fick en ny heltidstjänst MEN den var med utgångspunkt i göteborg. Nu jobbar vi alltså i regioner istället för att åka runt i hela sverige. Vi jobbar även lite mer normala arbetsdagar och är lediga 1-3 dagar i veckan, vilket är helt normalt! Jag vet inte om jag hann tänka men jag tackade ja innan jag ens tog reda på hur långt det var till göteborg.  Än så länge har jag inte ångrat mitt val och det tror jag inte heller att jag kommer göra. Det här är något som passar mig, det här är kul och det här kan bara bli bättre och bättre!!!
I alla fall, lägenhet hade jag INTE! och vad jag hade hört så var det ungefär lika svårt att få lägenhet här som det är i sthlm, alltså SKIT SVÅRT!
Jag kan inte påstå att det var så omöjligt som alla påstod men visst, jag & mamma la ner många timmar på mail, annonser, uppdateringar på bostadsförmedlingar osv osv. Det var inte skit lätt men jag tror väl att jag hade ganska tur ändå. Nu ligger jag här i en väldigt fräch och mysig 2a, högst upp i ett hus med underbar utsikt och fönster i taken, 5 min gång avstånd från avenyn mitt i centrala göteborg och nu tänker jag bara..
Kunde det bli bättre?

Norrköping!

Åkte till Norrköping igår efter jobbet och nu ligger jag i sängen hos mamma! Fööör skönt! Är ledig i 2 dgr så jag tänkte spendera dom här! Ikväll är det utgång som gäller med mina tjejer! Ska bli sjukt kul! Känns som att det var föör länge sen men jag antar att det är såhär det kommer vara hädan efter, jag bor ju 32 mil här ifrån.., men men, nu ska jag ta vara på tiden! :D
Puss så länge!


Nedostajes mi!

JAG SAKNAR MIN MAMMA!!


Jag vill vara liten igen!!


På resande fot..

Precis som rubriken lyder! Jag är ständigt på resande fot, ganska kul! Jag befinner mig på platser i Sverige jag aldrig i hela mitt liv hade tänkt besöka. Jag ser nytt folk varenda dag, nya städer flera gånger i veckan, nya utmaningar, nya mål och framför allt jag lever ett helt nytt liv med underbara människor omkring mig hela tiden! Låter ganska bra va? För tillfället sitter jag i bilen påväg från Skövde till Vänersborg och på lördag åker jag "hem" till Göteborg. Jag flänger hit och dit, men för det mesta gillar jag det. Dock saknar jag hemma lagad mat något fruktansvärt!
Men det här var väl en liten update av mitt liv för tillfället, kommer roligare inlägg när jag har något roligare att berätta. Just nu jobbar jag 10-19 måndag-lördag... Näe nu ska jag vara lite social och höja musiken som för tillfället är lil Wayne - how to love.
Puss så länge


RSS 2.0